Kajakra fel
Üdvözöljük a KOLÓnia SE hivatalos honlapján!

2012.09.08. Magyar Bajnokság, Lágymányosi-öböl

Sárkányhajó Roadshow VII. állomása

A szombati versennyel elérkeztünk az idei Sárkányhajó Roadshow utolsó állomásához, ami egyben a Magyar Bajnokság is volt. Ennek köszönhetően sok csapat nevezett a versenyre, a döntőbe jutás senkinek sem volt egyszerű feladat. Sajnos mix csapatunknak ez most nem sikerült, a reményfutamban a 2. helyen végzett, de a másik futamban az A-Hídragonnak jobb időeredménye született, így ők állhattak rajthoz a középfutamban.

Nem maradt más hátra, mindenki nagyon koncentrált a női, és férfi futamokra. A lányok a versenyegyesüléssel létrejött PINK KO-A-LA csapattal két időfutamot mentek gyorsan egymás után. Az összesített időeredmények alapján a Győr és a Sárkányanyák után a harmadik helyen végeztek, így kivívták a jogot, hogy elindulhassanak a 2000m-en is!

A most debütáló, szintén versenyegyesüléssel (KOLÓnia + A-Hídragon) létrejött férfi BLUE KO-A-MA csapat minden várakozást felülmúlva, fantasztikus utolsó 50m-ekkel bejutott a döntőbe, ott pedig dobogós helyen végzett, harmadikként ment át a célvonalon a világbajnokságot megjárt RÖMI KKSK, és a Tatai csapat mögött!!! Ezzel az eredménnyel bekerültek a 2000m-es futamba ők is.

Csapatunk részére a záró szám a 2000m-es futam volt, ahol fiúk, lányok egyaránt bronzérmet nyertek.

Összességében egy fantasztikus napot, fantasztikus versenysorozatot tudhatunk magunk mögött. Csodálatos volt az idő, a hangulat, a szervezés, a verseny lebonyolítása is flottul ment.

Nézzétek meg képes beszámolónkat is!  

Támogatóink