Kajakra fel
Üdvözöljük a KOLÓnia SE hivatalos honlapján!

I. SH Roadshow, Győr

Összefoglaló Zsófi szemszögéből:
 
A borús előjelzések ellenére nem áztunk agyon tegnap, de annál inkább fáztunk.
Az első mix előfutam kicsit foghíjjas volt - egyes késők miatt, de az időeredmény annál bíztatóbb volt ( 3.-ként futottunk be )- erről többet nem tudok írni mert, mi késtünk el. A másodiknál egy hellyel sikerült előbb végezni ( 2. befutó ), így várt minket egy döntőbe jutásért való küzdelem a reményfutamban. Jobbunkon a Nagykanizsaiak - akik már okoztak nekünk kellemetlen perceket - itt előttünk végeztek, de a futamban másodikként értünk célba és így kivívtuk a döntőben való szereplést. Sajnos a futamok között annyi idő nem volt, hogy átöltözzünk száraz meleg ruhába, ezért kicsit vacogva mentünk a döntőre ( Szilvi és Márti szokásos megmentős sütije azért most is segített). A döntőben a két paksi csapat és Nagykanizsa mellett a 4. pályát kaptuk, ami azért volt szerencsés mert a hangos zene miatt egyáltalán nem hallottuk a rajtot. De ez a hátrány sem fogott ki rajtunk, mert gigászi küzdelemben legyőtük a nagykanizsiakat és a 2 paksi csapat után a 3. helyen végeztünk.
 
 
Ezek után a 2 homogén csapatunknak szurkolhattunk: a Pink Ko-A-Lák az első időfutamukat megnyerték a győriek ellen hazai pályán, de a 2. körben sajnos ők nyertek és néhány századdal összesítésben az elsők lettek - a célfotót végül nem tudom ki látta :(.
Blue Brother(s) is beverekedte magát a döntőbe, nehezebb dolguk volt több induló lévén és végül az előkelő 4. helyet szerezték meg. Hogy itt ki nyert? Talán a Győr, de erre nem esküdnék meg.
Lassan közeledtünk a nap fénypontjához, szétfagyva kissé elcsigázva ültünk hajóba a 2000 m rajtjánál. Geri  beszállása a kormányhoz némi lendületet adott, bár az első 500 felénél amikor azt mondta jó lenne ha elkezdenénk evezni, úgy éreztem nem biztos. Egyre közeledtünk az elöttünk rajtoló hajókhoz és a második forduló után áttörve a hullámaikon egyszerre előztük meg Nagykanizsát és az A-Hídat. Ez nagy lendületet adott nekünk és az utolsó 500 m-en még növeltük előnyünket és igazából nem tudom milyen idővel, de nyertünk a paksi csapatok előtt.
 
 
Ekkor  mi nem elég hogy elkéstünk, de az eredményhírdetést se tudtuk megvárni, mert rohantunk haza, de biztos nagyon klassz éremeső volt.
Haza felé már Bábolnánál tök jó idő volt, szerintem csak Győrben volt tegnap ilyen zimankó.
 
Galéria
Jegyzőkönyv
 

Támogatóink