Kajakra fel
Üdvözöljük a KOLÓnia SE hivatalos honlapján!

Sikerek a hétvégén

Kezdjük kajak-kenu szakosztályunk versenyzőivel: Szolnokon rendezték meg vasárnap a Nagy Zoltán emlékversenyt, ahol Tribol Bence és Berci indult.
2000 méteren Berci 5. Bence 7. lett a 47 indulóból nagy szélben, hűvösben. Szép munka volt. Majd a folytatásban 200 méter előfutamból továbbjutás a középfutamba, Berci 2. és döntős, Bence nagyon szoros befutóval éppen hogy lemaradt a döntőről! A döntőben hasonló szoros befutóval Berci 7. lett. Kemény munka volt ,de nem árt hozzászokni a rövidtávhoz is smiley

Eközben szombat - vasárnap Sukorón zajlott a Sárkányhajó Magyar Nagydíj, ahol szombaton egy új izgalmas számot rendeztek délelőtt, ami nem volt más mint egy váltószám.
10-es női hajót váltott egy 20-as férfi hajó, mindegyik 200m-et evezett, s a kormányosok adták át egymásnak a váltóbotot.
Nagy izgalommal indultunk neki, csapatunkat erősítették edzőink, valamint Zita és Joci is, s nagyon eredményesen zártuk ezt a számot, bejutottunk a döntőbe, ahol 4. helyen végeztünk!
Délutánra maradt a 4000m, ahol szintén tisztesen helytállt csapatunk, nagy küzdelmekben szintén a 4. helyen zártunk.
Vasárnap kicsik-nagyok sárkányhajóztak, s minden egységünk ezüst éremmel a nyakában térhetett haza smiley

A sulisárkányok 7-8. osztályos futamában a KIWI KOLÓnia csapata küzdötte be magát a döntőbe, s ott szoros befutóval 2. lett. Minden dicséret a srácoké, s a felkészítőjüké, Eszenyi Tomié. Valamint az edzésen kormányzó Flóráé smiley

Ezt követően 10-es hajóban a masters fiúk bejutottak a döntőbe, s csak Römiék tudták megelőzni őket!!!
A lányok pedig az A-Híddal összeülve 20-as hajóban 200m-en másodikak lettek mindkét időfutamban hajszállal lemaradva az EB-t megjárt győri egység mögött.
Gratulálunk mindenkinek, s hasonló sikereket kívánunk a jövőben is!


HAJRÁ KOLÓnia!!!

Támogatóink