Kajakra fel
Üdvözöljük a KOLÓnia SE hivatalos honlapján!

Újabb fantasztikus sikerek!!!!

Sárkányhajó verseny, Pesterzsébet

Mióta lakóhelyünk már nem a mérsékelt, hanem egyre inkább a sarkköri (gondolom északi) éghajlati övhöz tartozik (és ez leginkább hétvégeken érezteti hatását) a zembernek nem sok lehetősége marad a tartalmas kikapcsolódásra, hacsak nem rajong a meleg kocsmában való sakkozásért, avagy a fedettpályás – azaz uszodai sárkányhajózásért.

Tehát nagy szerencse, hogy a KOLÓnia csapata az utóbbiért van oda, ezért három (igen igen) csapattal is képviseltette magát az MKKSZ szervezte Medencés Sárkányhajó Párbaj-on a pesterzsébeti uszodában. A versenyen, az eddig megszokott 20 személyes hajók helyett 10-es hajókkal találkozhatunk, amelyek egy csigán keresztül vannak összekötve és az erősebb csapat elhúzza a gyengébbet, ahogy ez már csak szokott lenni.

A délelőtt a mix csapat – amelyben 4 hölgyversenyző található -  küzdelmeivel  telt, akik hihetetlenül jól szereltek: a Hódy Fekete, a KVSE (Komárom) csapatának legyőzésével az elődöntőbe jutva és ott a Balatonfüreddel megmérkőzve  csak a döntőben találtak igazi vetélytársra a (rettenetes) Hódy Kék csapatára és így egy ezüstéremmel a nyakukban zárhatták a napot.

A fiúk is derekasan helytálltak, a negyedik helyet szerezték meg a KVSE és a Balatonfüred legyőzésével, sajnos most Römi és a Napsárkányok csapata jobbnak bizonyult. De ez reméljük, csak időleges.

A lányok, aztán igazán minden csodálatot megérdemelnek, valamennyi csapatot legyőzve (KVSE Dragons, Balatonfüred, Hódy fekete) jutottak a döntőbe, ahol a Rafting HU-Sárkányanyák-kal találták szembe magukat és erejük most az ezüstéremre volt elég smiley.

Mindenkinek gratulálunk, a lelkes szurkolóknak külön!

KÉPEK ITT

VIDEÓ

Támogatóink