Kajakra fel
Üdvözöljük a KOLÓnia SE hivatalos honlapján!

Újabb KOLÓnia sikerek!

Beszámoló Csilla szemszögéből:

Nagy izgalommal vártuk a szombati versenyt, melyet egy rendkívül pörgős, szervezett rendezői gárda bonyolított le.

A küzdő csapatok még ki sem szálltak a hajóból, máris szivattyúkkal, vödrökkel merték a vizet, a soron következő versenyzők pedig ott toporogtak, hogy összemérhessék erejüket.

Láttunk néhány másodperc alatt eldőlt futamot, a küzdelem hevében eltört lapátokat, szinte egy helyben álló hajót, melyet szó szerint centiméterről centiméterre kellett a végsőkig kimerült ellenfeleknek bevonszolni a célig.

Férfi és női csapatunk lelkesen, mindent bevetve küzdötte végig a futamokat, de ez sajnos nem volt elég a döntőbe jutásig. (A női mezőnyben az első két helyezésért folyó futam egyik résztvevőjét azért megvertük ám korábban! ) Kicsit szomorkodtunk emiatt, de aztán mixünk nehéz bombázói (2 x Szilvi, Kriszti, Günti, Feri, Zoli, Pista és Fickó) mindenért kárpótoltak bennünket: kétséget kizáróan, magasan a mezőny legjobbjai voltak, így elhozták az aranyérmet. Volt nagy öröm!

Sikerük titkát az alábbiakban felfedjük (allrightsreserved!):

Szükséges volt

  • bivaly erő (ez hatványozottan megvan, szerencsére)
  • 6 lapát (nem eltörős)
  • Kolónia energia utánpótló szérum. (Összetevők: Szilvi szeletelt alma kupaca, Márti magozott meggyes kókusz golyócskái, Doki – állítólag – isteni szendvicse, amit nem kóstolhat meg akárki, bár az a hír járja, hogy egy bizonyos színű és formájú feltétel beteljesülése esetén talán nagyobb rá az esély….)

Rettenetesen büszkék vagyunk Rájuk! Nagyon gratu!!!!!

Utóirat: egy bizonyos pohárból kávét kortyolgató sárkánytársaknak: az nem zacc volt, csak a fahéj és kakaópor díszítés süllyedt le. smiley

Élménybeszámolónkhoz nézzétek meg fényképeinket is! 

Támogatóink